+18jaar

Gisteren liep ik met een schone en mooie dame door Amsterdam, armpje door. Af en toe glimlachen, beetje heen en weer kletsen en weer glimlachen.

Peter zullen we gaan lunchen, zeker als jij betaalt. Nu moet ik zeggen, het is een dame die tegen een stootje kan. Voordat wij gaan lunchen gewoon een vraag:”Ben jij getrouwd of heb jij verplichtingen naar een andere man, vrouw, hond, paard of kinderen? Peter vindt zichzelf weer lollig. 

In Amsterdam heb je 2 straten waar veel TV productie-/ reclamebedrijven zitten en dus als zij een item moeten maken, gaan ze de straat op, interviewen een paar argeloze mensen en weer klaar. 

Links van mij zie ik een man en vrouw en daarbij een cameraman lopen. De vrouw met een bord boven haar hoofd. Dat bord trok mijn aandacht. Kon het nog niet goed lezen, nee dat kan niet, dat vragen ze toch niet? 

Zij had het bord niet door, zij had alleen Peter door. Weet je we gaan daar links lunchen, daar zitten een paar leuke terrassen. 

Op 10 meter afstand kreeg die dame met het bord ons door. Doorlopen Peter, haar aandacht was op mij gericht.. Mevrouw mag ik u iets vragen? Ze wil jou wat vragen en ik deed een stapje naar achter. Het bord ging richting haar en de cameraman ging inzoomen op haar. Mevrouw, ik wil je iets vragen? 

Mijn dag dacht ik, ze hebben de verkeerde voor een interview.

Wat wilt u vragen? De dame liet het bord zakken en las hardop voor.

Hebt u weleens last van een gezwollen vagina? 

Mond houden Peter, gewoon kijken en luisteren. Ze zette haar tas neer en begon.

Luister, ik ken u niet en u kent mij niet. Ik denk dat u een jaar of 25 jaar bent met een IQ van een geit.U wilt carrière maken en dacht, ik ga die mevrouw eens vragen of ze wel eens last heeft van een gezwollen vagina. Ze bleef controle houden over haar woorden en niet schreeuwend.

Laat ik eerst eens vragen, voor welk programma dit is? De dame ging uitleggen, voor een nieuw programma op de landelijke TV. Wanneer? Over een maand ongeveer, het is een serie van 6 afleveringen.

Gewoon nog een vraag, hoe heet je eigenlijk? Bea antwoordde ze. Denk je dat mensen het interessant vinden om te weten of ik een gezwollen vagina heb? Heb jij een moeder? Ja mevrouw. Wat is haar telefoonnummer, bel ik haar, mag je filmen en zal ik die vraag stellen.

Peter luisterde aandachtig met een glimlach en ik dacht, meisje pak je verlies ga bij de AH achter de kassa iets leuks doen maar stop hiermee.

Nog een vraag aan jou, ik mag je toch wel Bea noemen. Cameraman graag even de camera op haar richten, heb jij een gezwollen vagina en cameraman, jouw vrouw heeft die een gezwollen vagina?

Dit hadden ze niet verwacht. Ze gingen een beetje zenuwachtig lachen en liepen weg. Waarom lopen jullie weg, ik stel een aantal vragen en heb nog geen antwoord gekregen, vragen die om de veiligheid van u en mij gaan, hebben wij gezwollen vagina’s. 

Peter, gaan we lunchen en wat glimlach je Peter? Niets, ik durf niets te zeggen. Armpje door gingen we verder.