CV

Was een kei op school maar heb er wel lang over gedaan. Jaren en jaren bij NMB en NMB Heller gewerkt. NMB Heller verantwoordelijk voor de zakelijke kredieten van Transport en Industrie sector. Een mooie tijd omdat ik daar met een 4 ogen systeem werkte. Doen wij het of niet? Geen handtekeningen verzamelen, nee zelf beslissen.

Hierna bij een klant van NMB Heller gaan werken, commercieel directeur met véél succes. Wat ik daar in loondienst kon, moet ik ook zelfstandig kunnen en dit gedaan.

Sinds 2010 beurzen organiseren op bijzondere locaties. Wat verwacht een exposant, bezoeker? Beurzen, vaste gebruiker Museumplein van Amsterdam, een luxepaviljoen tussen Rijksmuseum en van GoghMuseum. 2016 op verzoek van Museum de Hermitage, een expositie in de Hermitage. 2014 in Westergasfabriek.

Boeken schrijven is een hobby. het proces van een boek schrijven, zo mooi en wegdromen. Ben ik schrijver, nee maar heb wel een rijke geest. In 2013 afscheidscadeau van bekende Amsterdammers aan Koningin Beatrix geschreven. En kookboek waar mensen hun eigen gemaakte recept delen met Prinses Beatrix met daarbij lieve woorden. De voorbereiding, de gesprekken zal ik mij altijd blijven herinneren. Eén exemplaar ligt in de koninklijke bibliotheek In Den Haag.