Peter van der Lichte

Geboren en getogen in Amsterdam maar het leven houdt niet op bij de Schellingwoudebrug. Nee, Nederland, de meningen, het verschil en wat ons samenbrengt. De dialoog geloof ik in, praat met elkaar en durf te zeggen, zo heb ik het niet gezien, je hebt gelijk. Verder vind ik mijzelf grappig, zie de humor van het leven in. Kijk links en rechts.

Wekelijks TV programma bij de publieke omroep van Amsterdam The Peter Talks. Iedere zondag om 11.00 uur en dinsdag  om 23.00 uur. Inmiddels 50 gasten ontvangen van CvdK Arthur van Dijk, Dijkgraaf Gerhard van den Top, Leger des Heils, Amsterdam UMC over dementie op jonge leeftijd met professor Jolande Pijnenburg en een aflevering over Diabetes. Ook Barry Stevens, Harry Sacksioni en afleveringen over seksueel geweld en mensenhandel. Bisschop Jan Hendriks in de Kathedraal St. Bavo. Nog drukke maanden, Mentrum, Youp van ’t Hek, Ton Scherpenzeel, VUmc over Gok- en Drugsverslaving en met Kerst, Leger des Heils.

Radioprogramma de Nacht, 1ste en 3de vrijdag van de maand van 23.00-24.00 uur. 1 Gast, 5 songs, het journaal van de Gast, boek en muziek voor de nacht. Durf te dromen met mij,