Strategisch stemmen

trategisch stemmen

Ik las net dat de helft van de groenlinks stemmers, strategisch stemmen. Ze stemmen op het failliet van Nederland. Heb je die foto van Flevoland gezien, de woningnood had deels opgelost kunnen worden door daar huizen te bouwen. De grondeigenaar= boer wordt rijk van de windmolen en verder interesseert het hem niets.

Effe inside information, wethouder Zyta Pels had lokaties gezocht voor windmolens en per saldo bleef er 1 over. Door de provincie is deze afgeschoten en 5 jaar werk in de prullenbak

Strategisch stemmen ga ik ook, op humor. Ma Flodder Hulp Kerstman en een psychiatrisch patiënt, wat een geweldig kabinet.

Ma Flodder sturen we naar die charmante vrouw van Macron, Hulp.Kerstman naar de Gazastrook en bij de psychiatrische patient moet je gewoon geduld hebben. Zenuwtrekjes volgen en in de Hofvijver een opblaasboot, opgeblazen laten rond dobberen.

Leuk is dat ze dan zelf wat moeten doen, ministerieel overleg, de hulp.kerstman neemt ma flodder op de vergadertafel en de psychiatrisch patiënt kijkt toe.

De bordesfoto, o een eeuwigheidsaandenken wordt dat, ik ken iemand die graag die foto zou willen nemen maar schoonheid, dan wel met je naam eronder.

Nee mensen, het oog eet eerst bij mij en dan maakt het weinig uit Wat gezegd wordt.

Volgens mij zou ik een goede minister zijn maar dan wel van buitenlandse zaken. U moet de Nederlander niet zo letterlijk nemen, een kwart zit aan de anti depressiva, is kaal of ziet het verschil niet tussen een geit of koe. Dit is mijn rechtstreekse nummer, bel gerust als een overspannen vrouw u belt. Af en toe bij een knapperd een knipoog en tik op haar kont.